Over ons

Wie zijn wij en waarom willen wij jou helpen?!

Geert Vermeulen - Mountainbikevibes.be

Geert Vermeulen

Naast bloggen en zelf sportief actief zijn is het altijd mijn missie geweest om andere mensen te motiveren en te inspireren om ook te gaan sporten of hun sportprestaties naar een hoger niveau te tillen.

Hoewel ik vroeger geen fan was van duursporten is het in de loop der jaren een gezonde verslaving geworden. Naast recreatief marathon mountainbiken ben ik zelf nog een fervent loper en ga ik graag een keertje hiken.

Met deze community en mijn coaching wil ik je graag helpen de betere versie van jezelf te worden, zodat jij dingen kan doen waarvan je dacht dat ze niet mogelijk waren.

Elke Aerts

Naast natuurliefhebster en eeuwige dierenvriend is Elke de drijvende kracht achter de vormgeving en de technische aspecten van de blog en deze community.

Zelf heeft ze ook verschillende projecten lopen die erg veel bereik hebben en reeds naam en faam hebben in de online wereld.

Naast wandelen gaat Elke zich binnenkort ook wagen aan het mountainbiken. Daarnaast is ze mijn steun en toeverlaat bij alles wat ik doe, zowel sportief als professioneel.

Elke Aerts - Online Vibes